El disseny i la personalització en les cases industrialitzades prêt-à-porter

A PMP Prêt-à-porter cases ens agrada debatre sobre els mites que giren al voltant de l’arquitectura i la construcció, especialment quan es tracta de construcció de cases industrialitzades.

El sector evoluciona i adopta nous processos, més optimitzats i eficients, pel que cada vegada és més habitual trobar habitatges construïts a partir de mètodes industrialitzats, prefabricats o modulars.

Al llarg dels 25 anys d’experiència en el sector, hem escoltat que l’arquitectura lligada a l’enginyeria deixava en oblit el disseny. I, per tant, : “una casa industrialitzada tenia menys disseny”. Segons aquesta creença, si decideixes construir-te una casa amb un mètode industrialitzat guanyaràs en molts aspectes com l’ estalvi de temps i diners, l’augment en termes d’eficiència energètica o el control en la qualitat de tots els processos entre molts d’altres però t’hauràs de conformar amb un disseny més estandarditzat o rígid, deixant de banda la vessant arquitectònica i pensant, únicament, en la part d’enginyeria.

A PMP Prêt-à-porter cases estem convençuts que això no és així.

Una casa industrialitzada ja no és sinònim de blocs prefabricats o contenidors.

 

Aquests mètodes segueixen existint, però les cases unifamiliars industrialitzades que construïm a PMP no hi tenen res a veure. Per què? Doncs perquè en cap cas treballem amb models predeterminats, ni blocs o mòduls estàtics. A PMP fem cases personalitzades a partir de peces de formigó que realitzem a la nostra fàbrica i que, en funció del disseny que l’equip d’arquitectes ha dibuixat, es combinen entre sí.

El fet de treballar amb peces i no amb mòduls ens permet jugar amb llums de fins a 12 metres, aconseguint grans espais diàfans que aporten amplitud i permeten decidir lliurement com distribuir l’espai interior, ja que mai hi haurà cap pilar o paret que condicioni.

Disposem d’un equip d’arquitectes i interioristes.

 

Som un equip multidisciplinari de vuitanta persones. Entre elles, enginyers, arquitectes i interioristes que treballen perquè puguis gaudir d’una llar personalitzada, com sempre l’havies imaginat i amb totes les garanties d’una construcció eficient i disseny exclusiu.

No només ens assegurem que les llars es construeixen amb el termini i preus establerts, sinó que atenem amb la mateixa dedicació a les necessitats de disseny personalitzat, tant interior com exterior, que exigeixen els nostres clients.

Disseny per a tots els gustos.

 

Dissenys contemporanis, de caire minimalista o d’estètica rústica, amb coberta plana o inclinada, finestres petites o grans obertures. Només cal imaginar-ho per poder-ho fer realitat.  Deixa’ns mostrar-te alguns exemples:

La Roureda (Osona) és una casa unifamiliar d’una sola planta d’estil rústic. Destaca el seu revestiment de pedra, típica de la zona, els acabats de tonalitats crema i els sostres triangulars que li donen un aire acollidor i rural.

Sa Tramuntana (Mallorca), en canvi, opta per un estil més contemporani que s’adapta al paisatge de l’illa. Fins i tot la façana de la casa recorda la Serra de la Tramuntana. En aquest cas, els propietaris van optar per una estètica avantguardista de línies simples i interiors de disseny minimalista.

I no podem deixar-nos la Duna Blanca, una casa unifamiliar del Baix Empordà d’estil modern i funcional amb espais molt marcats pensats per al màxim confort. En aquest cas l’estructura es més rectangular, amb tonalitats pastel que encaixen amb l’atmosfera de la zona.

casas ecológicas
El disseny en les cases PMP 6

Si t’has quedat amb ganes de veure més dissenys exclusius i innovadors de cases industrialitzades, no et pots perdre el nostre apartat de projectes del web de PMP.

Somies amb tenir una casa personalitzada amb disseny exclusiu i en menys temps del que podies imaginar?

Estem desitjant conèixer-te.

Desplaça cap amunt