Els 10 avantatges del mètode PMP

Descobreix l’arquitectura de cicle complet de PMP i el mètode de construcció de cases que ens defineix:

A PMP Prêt-à-porter cases oferim un servei d’ arquitectura de cicle complet, fent realitat la teva futura llar d’inici a fi. Minimitzem els imprevistos i controlem, de forma minuciosa, cada fase del procés per aportar-te tranquil·litat i puguis gaudir plenament de cada moment.

Gràcies a la tecnologia BIM i al nostre equip d’arquitectes i enginyers, garantim un preu tancat abans d’iniciar l’obra i, a més a més, ens comprometem a construir els nostres habitatges en una mitjana de 120 dies des de l’inici del moviment de terres.

Continua llegint per descobrir totes les claus del nostre mètode.

1. Assessorament, disseny i realitat virtual de la teva futura casa

El nostre sistema arquitectònic i constructiu està basat en elements industrialitzats de formigó. La filosofia del sistema que hem desenvolupat es basa en el fet que, disposant d’un nombre de peces planes limitat i de mesures estandarditzades, puguem dissenyar una varietat de resultats gairebé infinita, fent realitat cases de dissenys, estils i característiques molt diverses, al gust de cada propietari.

A més, el client experimenta, veu i sent exactament com serà la seva nova llar gràcies a la incorporació de la tecnologia més puntera en aquest camp. Vídeos i imatges amb 3D tant dels exteriors com interiors i experiències amb ulleres de realitat virtual aporten un alt valor qualitatiu al producte.

casas prefabricadas de hormigón 5

2. Preu i temps tancat

Un cop tenim el projecte arquitectònic de casa teva i abans de començar a construir, calculem el preu real de l’habitatge a partir de tecnologia pròpia que hem creat al llarg dels anys.

Aquest preu es mantindrà intacte durant tot el procés, així com els terminis d’entrega, també fixats abans d’iniciar la construcció. Aquest rigor és possible gràcies al control exhaustiu de tots els processos implicats en la construcció de la teva llar.

3. Suport en la gestió hipotecària

Un dels punts importants a l’hora de construir una nova llar és aconseguir una hipoteca i, per tal de que això no es converteixi en un mal de cap, tenim una Àrea de Formalització Hipotecària dedicada a assessorar-te i donar-te un cop de mà en la gestió hipotecària per a que sigui el més àgil i ràpida possible.

4. Sistematització dels processos de fabricació

Hi ha diversos factors que ens permeten controlar cada procediment al mil·límetre i evitar imprevistos que alenteixin els terminis i incrementin els costos. El primer és el fet de tenir fàbrica pròpia. Som especialistes en la construcció amb formigó i cada una de les peces que constituiran l’embolcall de la teva futura llar es fabriquen a casa nostra, amb personal propi especialitzat.

El segon factor és la sistematització dels processos que ens permet dur a terme varis procediments involucrats en la construcció de la teva llar al mateix temps i estalviar temps i imprevistos. És a dir, unim arquitectura, enginyeria i industrialització per oferir-te un servei de cicle complet, des del disseny inicial, fins a l’entrega de claus.

5. Muntatge en una setmana

Quan ja hem construït les peces que formaran la teva casa, procedim al muntatge en el terreny. Com que totes les peces encaixen al mil·límetre, només necessitem una setmana per fer el muntatge. Només una setmana perquè puguis veure quina forma tindrà casa teva.

6. Acabats de qualitat

Un cop realitzat el muntatge, executem tots els interiors de l’habitatge. Comptem amb acabats d’alta qualitat, prèviament escollits pel client en el nostre showroom de més de 200m².

Infinites possibilitats, amb centenars de marques de referència, que faran de casa teva una llar moderna i confortable.

7. Eficiència energètica i sostenibilitat

No entenem la construcció de cases sense tenir en compte l’eficiència energètica. És per això que totes les nostres llars han estat dissenyades amb els màxims estàndards de qualitat i aïllament (gràcies, en part, a la solidesa de les parets de formigó) per obtenir el certificat A d’eficiència energètica.

El procés constructiu de PMP Prêt-à-porter cases entén la sostenibilitat més enllà de l’ús de materials específics i tracta de reduir l’impacte ambiental de tot el cicle constructiu, des del disseny de cases de consum energètic gairebé nul, passant per l’ús de quantitats exactes de materials constructius i la gestió de residus, tant en fabrica com en obra.

Apostem per l’ús d’energies renovables, sistemes de climatització d’alta eficiència, sistemes intel·ligents per controlar la quantitat d’energia solar que entra a l’habitatge i la renovació eficient de l’aire interior, sense oblidar l’assessorament de l’ús sostenible dels habitatges als futurs propietaris.

El material més utilitzat en els nostres projectes és el formigó, les matèries primeres obtingudes en proximitat i el control del nostre cicle complet de producció permet reduir notablement el seu impacte ambiental.

8. Interiorisme i domòtica de la llar

Disposem d’un equip d’interioristes dedicades a garantir el benestar i l’harmonia de la teva llar. No només realitzem la primera tria d’acabats, sinó que també t’assessorem amb el mobiliari, il·luminació o, fins i tot, els tèxtils.

A més, la domòtica també ve incorporada a tots els nostres habitatges, amb la qual cosa podràs gaudir d’una casa que s’adapta a cada moment del dia, automatitzant processos com el clima, els llums, els consums, els accessos o la seguretat de la casa, entre d’altres.

9. Claus en mà i seguiment constant

Entrar a la teva nova llar i poder-la gaudir des del minut 0 amb totes les comoditats, aquest és el nostre objectiu. Els nostres clients disposen d’una àrea privada on poden seguir, dia a dia, l’evolució de cada fase del procés de disseny i construcció de la seva futura llar, preguntar dubtes o consultar tota la documentació relativa als projecte i l’execució de l’obra. Aquesta plataforma online és una via de comunicació directa entre els propietaris i la companyia, on poden consultar tot el que desitgin des de la comoditat de casa seva.

10. Servei de post-venda

I una vegada entregades les claus de la llar pretaporter, seguim al costat del client. Pel fet d’haver-nos confiat un dels projectes més importants de la teva vida, estarem a la teva disposició per a qualsevol manteniment, ampliació, assessorament o servei que necessitis.

Vols descobrir amb més detall com podem fer realitat la casa dels teus somnis? Contacta’ns i et trucarem per resoldre els teus dubtes.

Desplaça cap amunt