Pobles de l’Empordà per construir-te una segona residència

Qui no ha somiat alguna vegada en tenir una segona residencia a l’Empordà? La comarca gironina té un encant especial que la fa única, un lloc on gaudir del mar i les muntanyes a parts iguals, així com d’incomptables activitats envoltades de natura. Per això, no és estrany que l’Empordà i la Costa Brava siguin una de les zones més desitjades per passar-hi les vacances. En aquest article et proposem idees de pobles de l’Empordà per construir-te una segona residència. A més, a més, et mostrem alguns exemples de cases prêt-à-porter que hem dissenyat i construït a mida en diferents zones de l’Empordà. Ens hi acompanyes?

Construir-se una segona residència a la Costa Brava

L’Empordà ofereix paisatges molt diversos, zones més turístiques enfocades al turisme de platja i altres més rurals, on predomina la calma i la tranquil·litat. A l’hora de comprar o construir-te una segona residència pots optar per diferents opcions, ja sigui en zones residencials, on és més fàcil trobar-hi un terreny per construir, o en petits nuclis urbans.

Construir-se una casa al Baix Empordà

Un exemple de casa unifamiliar aïllada es La Vistablava, situada a Calonge, amb unes espectaculars vistes tant de la platja com de la muntanya. En aquest cas, el fet de construir-se la casa als afores permet gaudir d’un entorn immillorable.

Al mateix baix Empordà també hi ha pobles amb encant com Calella de Palafrugell, una localitat molt pintoresca a només 120km de Barcelona que permet gaudir de platges d’aigües cristal·lines i bona oferta gastronòmica, entre altres moltes opcions. Allà hi vàrem construir el projecte La Bruna, una casa industrialitzada de formigó d’una sola planta situada en una zona residencial, a escassos metres de la platja.

Aquesta casa és un exemple de com una llar pot adaptar-se a l’entorn, amb aires mediterranis, poca alçada i una construcció molt respectuosa amb el paisatge.

Si t’agrada el baix Empordà, et convidem a descobrir els projectes La Mediterrània i L’Empordanesa. La primera està situada als afores de S’Agaró, amb vistes d’insomni, mentre que la segona gaudeix d’un entorn privilegiat en una urbanització de Santa Cristina d’Aro. Ambdues, com totes les cases prêt-à-porter, estan construïdes a mida, mitjançant el nostre mètode de construcció industrialitzada amb formigó i seguint criteris d’alta eficiència energètica.

casas prefabricadas ecológicas

Construir-se una casa a l’alt Empordà

La zona de l’alt Empordà també té una personalitat molt especial. El Cap de Creus no deixa indiferent, amb els seus paisatges salvatges i poblets amb encant que voregen platges espectaculars, com és el cas de Cadaqués, El Port de la Selva o Empúries, per citar alguns exemples de pobles on poder gaudir d’una segona residència. Però seria injust quedar-nos només amb les zones de costa.

L’Empordà també té pobles de l’interior màgics com Peralada, Monells, Cruïlles, Peratallada, la Selva de Mar, que desprenen història i caliu a cada cantonada i es troben a mig camí entre el mar i la muntanya.

Esperem que aquest viatge virtual pels diferents pobles de l’Empordà, així com per les cases prêt-à-porter t’hagi servit d’inspiració. Si estàs pensant en construir-te una segona residència a l’Empordà o una casa sostenible per gaudir-la tot l’any, no dubtis en contactar-nos. Serà un plaer assessorar-te i poder fer realitat el teu somni.

Desplaça cap amunt